Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English
Lerarenopleiding Frans

Online open dag

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Meet & Ask

Interesse om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Ga tijdens de UvA Masterweek live online in gesprek met een student en de onderwijsdirecteur. Samen met andere studiekiezers krijg je een korte opleidingspresentatie en aansluitend kun je al je vragen stellen. De sessie vindt plaats op donderdag 11 november van 19.00-20.00 uur.

Wat kun je verwachten van deze studie?

In de video hiernaast vertellen student Vincent van Goethem en docent Gerhard Stoel waarom een lerarenopleiding aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de UvA een goede keuze is.

Voorlichtingsavond op 23 september

Op donderdag 23 september was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vakdocenten. Heb je de voorlichtingsavond gemist of wil de je PowerPoint-presentatie nog eens nalezen?

Het belang van academisch leraarschap

Rector magnificus Karen Maex werd recentelijk geïnterviewd academisch onderwijs. Wat is het belang van academisch leraarschap? En wat kunnen UvA-studenten doen als ze geïnteresseerd zijn in het leraarschap? Bekijk de video hiernaast.

Neem een kijkje op de Roeterseilandcampus

Het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Op dit online platform vind je alle informatie over werken in het onderwijs. Het Onderwijsloket beantwoordt al je vragen en geeft informatie over welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie.
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaande formulier.