Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Duits (tracks)

Vergelijk

Met een bachelordiploma Duitslandstudies kun je je verder verdiepen in de taal, literatuur of cultuur van de Duitstalige wereld in een van onze masterprogramma's.

MA Linguistics

Wil je je vooral richten op de taalkundige kant, dan kun je binnen de master Linguistics onderstaande tracks volgen met een specialisatie in Duits.

MA Literary Studies

Wil je je specialiseren in de Duitse literatuur en cultuur, en de relatie daartussen? Kies dan voor een van de volgende tracks van de MA Literary Studies.

Educatie en communicatie

Vind jij het leuk om jonge mensen te enthousiasmeren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Wil je je op academisch niveau verder verdiepen in jouw vakgebied én tegelijkertijd didactische vaardigheden ontwikkelen? Kies dan voor de master Educatie en communicatie aan de UvA.

Wil je leraar worden? Dan kun je ook kiezen voor de lerarenopleiding Duits aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen van de UvA.

Vertalen

Het masterprogramma Vertalen gaat in op alle belangrijke facetten van het vertalen en het vertalersvak, plus de theorieën over goed vertalen.

Feiten & cijfers
Diploma MA
Vorm Voltijd, deeltijd
Voertaal Engels, Taal van de opleiding
Start September