Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Geneeskunde
Vergelijk

Schakelprogramma Geneeskunde

Ben je er op latere leeftijd achtergekomen dat Geneeskunde echt iets voor jou is? Of ben je niet door de loting/selectieprocedure van Geneeskunde gekomen, maar heb je nog steeds die droom om arts te worden? Heb je een afgeronde hbo-opleiding of wo-bachelor én het juiste vwo- diploma? Ben je bovendien een uitzonderlijk talent met indrukwekkende studieresultaten? Dan is het schakelpriogramma Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in het Amsterdam UMC, locatie AMC interessant voor jou! 

Let op: de schakelprogramma's 2021-2022 en 2022-2023 zijn komen te vervallen. Je kunt je dus niet aanmelden voor de selectieprocedures. Per 15 juni 2021 en 15 juni 2022 starten géén nieuwe groepen schakelstudenten. 

Studeer je al geneeskunde aan een universiteit in Nederland of in het buitenland, of heb je al geneeskunde gestudeerd? Dan kom je niet in aanmerking voor deelname aan het schakelrogramma.

Please note, that the pre-master programme in Medicine is not offered in English.

 

Onderstaand Reglement Schakelprogramma geldt alleen voor studenten die vanwege studievertraging het programma in studiejaar 2021-2022 afronden.