Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Informatierecht

Studenten vertellen

Wat vinden studenten van de opleiding? Welke vakken zijn extra interessant en hebben ze nog tips?

Jesse Faber - voorzitter SVIR

‘Het kleinschalige zorgt ervoor dat je je studiegenoten leert kennen’

Jesse Faber is voorzitter van de studievereniging. “Ik kende nog niet veel mensen in Amsterdam dus het leek me leuk om actief te worden bij de studievereniging. Het voorzitterschap van de SVIR biedt een ideale mogelijkheid om het maximale uit mijn master te halen”.

Lorena van den Berg

‘Iedereen is erg enthousiast over het rechtsgebied’

Lorena van den Berg gaat aan de slag als juridisch adviseur en voorzitter bij Clinic Law Incubator. Hoe kwam ze tot dit besluit en wat is het precies?

Arthur Zimin

‘Informatierecht is overal, altijd actueel en constant in beweging’

Arthur Zimin is per september 2018 terug, nu als onderzoeksstagiair bij het IViR. Waarom is de master Informatierecht zo aantrekkelijk?

Studievereniging SViR

De Studievereniging voor Informatierecht, afgekort SViR, organiseert voor haar leden zowel studiegerelateerde als sociale activiteiten, van lezingen over privacy tot nieuwjaarsborrels en workshops bij advocatenkantoren.

Meer informatie op de SViR-website

Na de studie

Kevin van 't Klooster

‘Ik heb een fantastisch netwerk opgebouwd’

‘Het IViR is nu al een niet te onderschatten en waardevolle stepping stone gebleken.’ Kevin van 't Klooster is IP, Privacy & Media advocaat bij Osborne Clarke in Amsterdam.

Waar komen alumni Informatierecht zoal terecht?

IViR Alumni

De IViR Alumni is een netwerk voor afgestudeerden van de master Informatierecht en heeft als doel een schakel te vormen tussen het Instituut voor Informatierecht (IViR) en de vele oud-studenten. Jaarlijks wordt ten minste één speciaal evenement georganiseerd, zoals een informele borrel, lezing, seminar, workshop e.d.

Meer informatie op de IViR Alumni LinkedIn-groep