Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek (track)
Opslaan in favorieten

Contact

Wil je meer weten over een van de opleidingen van afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen? Doe mee aan een van de online voorlichtingsactiviteiten, of neem contact met ons op.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA, bijvoorbeeld over het kiezen van een studie, inschrijven (via Studielink), studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Onderwijsbalie

Heb je specifieke vragen over de bacheloropleidingen Pedagogische wetenschappen, Onderwijswetenschappen, Universitaire Pabo van Amsterdam, over de masteropleidingen (Pedagogische wetenschappen (tracks Forensische Orthopedagogiek, Orthopedagogiek, Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding, Youth at Risk), of over de research master Child Development and Education, dan kun je terecht bij de Onderwijsbalie Pedagogische en Onderwijswetenschappen (POW). 

 • Telefoonnummer

  Vanwege de situatie rondom corona adviseren we je vragen zoveel mogelijk schriftelijk via de Digitale Student Service Desk (zie hierboven) in te dienen. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Check voor updates m.b.t.de coronamaatregelen de website van de UvA.

  020 - 525 1251

 • Openingstijden

  Vanwege de situatie rondom corona adviseren we je vragen zoveel mogelijk schriftelijk via de Digitale Student Service Desk (zie hierboven) in te dienen. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Check voor updates m.b.t.de coronamaatregelen de website van de UvA.

  De onderwijsbalie is geopend op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur.

 • Adres

  Postadres

  Onderwijsbalie Pedagogische en Onderwijswetenschappen
  Postbus 15776
  1001 NG Amsterdam 

  Bezoekadres

  Onderwijsbalie Pedagogische en Onderwijswetenschappen
  kamer REC-E9.91A
  Nieuwe Achtergracht 127
  1018 WS Amsterdam

  Je vindt de onderwijsbalie op de 9e verdieping van gebouw E op de UvA Roeterseilandcampus. Dit bouwdeel is bereikbaar door in gebouw D de lift te nemen naar de 7e verdieping. Als je de lift verlaat, ga je direct rechtsaf, door de glazen deuren.

  Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

  Ruimte REC-E9.91A (Gebruik de trap of liften bij ingang D).

  Nieuwe Achtergracht 166
  1018 WV Amsterdam

Studieadviseurs

Bij de studieadviseur kun je onder andere terecht voor:

 • inlichtingen over de diverse mogelijkheden binnen de opleiding;
 • advies bij individuele situaties zoals: bijscholing, studieplanning, verdiepingsmogelijkheden, topsport, functiebeperking, ziekte, combinatie studie/ werk, studiefinanciering, studeren en/of stage in het buitenland.
 • Studieadviseurs
  • De studieadviseurs voor Pedagogische en Onderwijswetenschappen zijn Loes van den Berg, Marian Haringsma, Femke Keeren en Samantha Reijne-Limburg.
  • De studiebegeleiders voor de Universitaire Pabo van Amsterdam zijn Esther Erents en Jitske Steenbergen-Bosma. 
 • Telefonisch spreekuur

  Voor korte vragen kun je de studieadviseurs telefonisch bereiken op vrijdag tussen 09.30 en 10.30 uur op telefoonnummer 020 - 525 1338.

 • Spreekuur op afspraak

  ​​​​​​Afspraken met studieadviseurs zijn standaard telefonisch of online. In overleg met de studieadviseur kan ook (op beperkte schaal) een fysieke afspraak worden ingepland. Check voor updates m.b.t.de coronavirusmaatregelen de website van de UvA.

  • Ben je een student Pedagogische en Onderwijswetenschappen en heb je een vraag of probleem over bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden of een studieplan op maat? Maak dan een afspraak (maximaal 30 min) met ons via het online afsprakensysteem
  • UPvA-studenten kunnen een afspraak maken voor een telefonisch of online consult via studieadviseur-upva-fmg@uva.nl.
 • Spreekuur studeren in het buitenland

  Afspraken met studieadviseurs zijn standaard telefonisch of online. In overleg met de studieadviseur kan ook (op beperkte schaal) een fysieke afspraak worden ingepland. Check voor updates m.b.t.de coronavirusmaatregelen de website van de UvA.

  Momenteel is het vanwege persoonlijke omstandigheden niet mogelijk om een afspraak te maken met Loes van den Berg, International Office Coördinator. 

  Vragen met betrekking tot studeren in het buitenland kun je wel per e-mail stellen, via international-office-cde-fmg@uva.nl.

  Meer informatie over studeren in het buitenland vind je op de website Studeren in het buitenland.

Studenten

Ben je benieuwd hoe het is om een opleiding van afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen te studeren aan de UvA? Stuur dan een DM via Instagram aan een zittende student. Hij kan je vertellen over zijn ervaringen.
Je vind de contactgegevens van een of meerdere studenten die op dit moment de opleiding volgen op het tabblad Online open dag (zie link rechtsbovenaan deze pagina).

Social media

Facebook

Like de Facebook-pagina's van de opleidingen van afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en blijf op de hoogte van al het nieuws in het vakgebied.

Instagram

Volg ons op Instagram en ontvang steeds het laatste nieuws over de opleidingen: https://www.instagram.com/powuva/

 

Locatie

De opleidingen van afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen zijn gevestigd op de Roeterseilandcampus (REC) van de Universiteit van Amsterdam.

Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang D)

Nieuwe Achtergracht 127
1018 WS Amsterdam