Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Psychologie: Klinische Ontwikkelingspsychologie (track)
Opslaan in favorieten

Online open dag

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Klinische Ontwikkelingspsychologie: een korte introductie

In deze track staat het kind centraal, maar het kind ontwikkelt zich nooit alleen. De school en de ouders zijn net zo belangrijk. Ilonka de Haas (coördinator van de mastertrack) vertelt je in deze korte video meer over de mastertrack., de leerdoelen en voor wie deze track bedoelt is.

Klinische Ontwikkelingspsychologie: het studieprogramma

Brenda Jansen vertelt over het studieprogramma en toekomstperspectief. Het studiejaar start met het vak diagnostiek en interventies. Een groot onderdeel van de track is de stage. Brenda laat je zien waar je zoal kunt gaan stagelopen.

Bekijk de virtuele campus-plattegrond

De opleiding Psychologie vind je op de Roeterseilandcampus in het centrum van Amsterdam. Bekijk de virtuele plattegrond en de video's van ons gebouw REC G en de rest van de campus.

Doe de Campus Tour

Download de Campus Tour App en bezoek wanneer het jou uitkomt de Roeterseilandcampus! Proef de sfeer, los quizvragen op en laat de campus tot leven komen via augmented en virtual reality.

 

Houd me op de hoogte 

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie. 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaand formulier.