Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Psychologie: Training & ontwikkeling
Vergelijk

Open dag

Wil je weten of deze studie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Wat houdt deze mastertrack in?
Wat houdt deze mastertrack in?

Heb je interesse om professioneel trainer te worden of wil je groepsprocessen begeleiden? Wil je de wetenschap combineren met de sociale praktijk? Dan is Training & ontwikkeling een geschikte mastertrack voor jou. Kijk hiernaast verder voor een korte voorlichting.

De studenten Training & ontwikkeling
De studenten van Training & ontwikkeling

Hoe is het om Training & ontwikkeling te studeren? Bobby vertelt je meer over het trainerspracticum en Ilse vertelt over het ontwikkelen van trainingen.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie. 
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen (FAQs)
 • Waarom moet ik ook nog een interview houden voor de selectie?

  Als stage geef je zelf training aan tweedejaars psychologie studenten. Daar zijn wij verantwoordelijk voor, dus willen we vooraf graag wat meer van je weten, zodat we kunnen inschatten of je dit aankunt en hier geschikt voor bent.

 • Waarom moet ik ook nog een interview houden voor de selectie?

  Nee dat hoeft niet. We kijken in het gesprek onder andere naar je manier van contact maken, hoe je met feedback om gaat, je empathie, transparantie etc. Je kunt gewoon jezelf zijn en hoeft geen ‘mooi’ verhaal over jezelf te houden. Liever niet zelfs.

 • Kan ik ook coachen na deze opleiding?

  Deze opleiding is echt gericht op het begeleiden van groepsprocessen, dus niet de individuele 1-op-1 coaching. Al hoewel je wel de gesprekstechnieken leert en na de opleiding goed een team zou kunnen coachen, is het geen specifieke coachingsopleiding. Als je dus interesse hebt in specifiek het coachen van individuen, sluit deze track minder aan.

 • Ik wil graag de track in het Nederlands doen, maar zie op tegen de Engelse stage

  Dat is begrijpelijk. Voor de stage krijg je een Engels draaiboek met daarin alle tekst in het Engels, zodat je goed voorbereid bent en niet zelf alles hoeft te vertalen. We horen van onze studenten dat ze er soms tegen op zagen, maar dat het uiteindelijk erg meeviel.