EN

In het kader van het project IN REPRISE verschijnt binnenkort een bundel essays, waarin Neerlandici, filosofen, dramaturgen en theaterwetenschappers hun licht laten schijnen over een twintigtal Nederlandse en Vlaamse toneelteksten, uit het verre en recente verleden. Doel van IN REPRISE is om tot een Nederlandstalig kernrepertoire te komen: stukken die om de zoveel tijd in de theaters te zien zijn. Vraag die de essayisten van de redactie meekregen was: wat maakt deze teksten de moeite van het spelen nog waard, anno 2020. Een aantal van de essayisten zal aanwezig zijn.

Detail Summary
Datum 27 februari 2020
Tijd 17:00 - 18:30
Locatie Universiteitstheater

Over Moment! Conversations in Theatre and Performance Studies

Met deze serie wil de afdeling Theaterwetenschap van de UvA de horizon verbreden en over de grenzen van academische opleidingen heen gesprekken aangaan over actuele onderwerpen en debatten in het veld, met diverse gastsprekers, docenten, onderzoekers en studenten.

Universiteitstheater

Nieuwe Doelenstraat 16-18