EN

Mara Polgovsky Ezcurra (Birkbeck University of London) gaat in gesprek met Kati Röttger en Elize Mazadiego (UvA).

Detail Summary
Datum 16 april 2020
Tijd 18:00 - 19:30
Locatie Universiteitstheater

De presentatie gaat over Ezcurra's onlangs verschenen boek dat de rol van plezier en pijn in de politiek van de kunst onderzoekt in Latijns-Amerika in tijden van autoritarisme, en de betekenis ervan tijdens de overgang naar de democratie, bekend als de "lange jaren tachtig".

Over Moment! Conversations in Theatre and Performance Studies

Met deze serie wil de afdeling Theaterwetenschap van de UvA de horizon verbreden en over de grenzen van academische opleidingen heen gesprekken aangaan over actuele onderwerpen en debatten in het veld, met diverse gastsprekers, docenten, onderzoekers en studenten.

Universiteitstheater

Nieuwe Doelenstraat 16-18