EN

De afdeling Filosofie lanceert het Platform for the Ethics and Politics of Technology (PEPT). Iedereen is welkom om de officiële lancering van dit platform bij te wonen en te discussiëren over de vervolgstappen. De lancering wordt gevolgd door een borrel.

Detail Summary
Datum 13 mei 2020
Tijd 15:00 - 17:00
Locatie Bushuis/Oost-Indisch Huis
Ruimte VOC-zaal

Tijdens de lancering wordt de missie van PEPT gepresenteerd, worden de onderwerpen besproken waarmee het platform zich zal bezighouden en wordt de bredere beleids- en maatschappelijke context van politieke en ethische kwesties met betrekking tot technologie verkend. Aan het programma nemen onder anderen Irene Zwiep, Marieke de Goede, Sonja Smets, Beate Roessler en Huub Dijstelbloem deel.

Wil je de middag bijwonen, stuur dan een e-mail naar Huub Dijstelbloem via h.o.dijstelbloem@uva.nl.

dhr. prof. dr. H.O. (Huub) Dijstelbloem

Faculteit der Geesteswetenschappen