Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Altijd al meer willen weten over hoe een musical wordt gemaakt en wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is dit je kans! We willen je graag uitnodigen voor het Come From Away Seminar op vrijdagmiddag 25 maart.

Kerngegevens van evenement Come From Away Seminar
Datum 25 maart 2022
Tijd 14:30 -17:30

Dit seminar wordt vanuit de Universiteit van Amsterdam, Theaterwetenschappen en MediaLane georganiseerd in DeLaMar in Amsterdam. We hebben hele speciale gasten in ons midden: het Canadese schrijverskoppel dat Come From Away geschreven heeft: David Hein en Irene Sankoff. Zij zullen alles vertellen over de ontwikkeling van Come From Away (van kleine workshop bij het Canadian Music Theatre Project tot de première op Broadway) en de vele processen die zij hebben moeten doorlopen om tot deze prachtige productie te komen. Dit is dus een unieke kans om te ontdekken hoe een succesvolle musical, die over de hele wereld speelt, tot stand komt.

Ook de Nederlandse productie van Come From Away komt aan bod en zal vanuit verschillende invalshoeken bestudeerd en benaderd worden. Hiervoor worden er een aantal van de Nederlandse creatives geïnterviewd. Daarnaast zullen de verschillen tussen de Amerikaanse en de Nederlandse productie worden toegelicht, maar zullen uiteraard de verschillen in produceren tussen Noord-Amerika en Europa aan bod komen. Uiteraard is er aan het einde tijd voor vragen uit het publiek. Het seminar wordt geleid door bijzonder hoogleraar musical aan de Universiteit van Amsterdam: Millie Taylor.

Praktische informatie 

Wij nodigen je graag uit voor deze unieke ervaring waarin je meer leert over de ontwikkeling van deze bijzondere productie en het theatervak an sich!

  1. Locatie: DeLaMar (Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam)
  2. Inloop: 14.30 uur
  3. Start + einde seminar: 15.00 uur – 17.30 uur (inclusief pauze)

Wij zouden het erg leuk vinden als je hierbij wilt zijn. Via dit formulier kan je je aanmelden. Tickets voor het seminar zijn gratis.