Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

EUth: Next Generation Europeans gaat over wat jij wil voor de toekomst van de jonge generatie en de toekomst van de EU. De conferentie van dit jaar wordt een platform voor discussie over drie belangrijke punten van de ontwikkeling van de EU: educatie, sociale gerechtigheid en digitalisatie.

Kerngegevens van evenement EUth: Next Generation Europeans
Datum 9 april 2022
Tijd 10:00 -18:00
Locatie Universiteitsbibliotheek
Ruimte Doelenzaal (gebouw C, begane grond)

De Study Association for European Studies (SES) nodigt je graag uit voor EUth: Next Generation Europeans! Tijdens het event komen EU-experts aan het woord en is er ruimte voor plenaire discussies, brainstormen en debat. Na de conferentie worden alle gedachten en suggesties gebundeld in een rapport aan de EU! 

Het evenement is dit jaar geregistreerd op het The Conference on the Future of Europe (CoFE) platform. CoFE is een initiatief van het Europese Parlement, de Europese Raad en de Europese Commissie met als doel het creëren van een platform voor EU-burgers om hun gedachten en ideeën uit te drukken. Waar je ook vandaan komt en wat je ook doet, dit is de plaats om na te denken over wat je in de toekomst wil voor de EU. 

De entreekosten voor het evenement is 7€ voor SES-leden en 10€ voor niet-leden. Hiervoor krijg je lunch, drankjes, koffie en een verrassingstasje van SES en de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Den Haag!

Universiteitsbibliotheek

Ruimte Doelenzaal (gebouw C, begane grond)

Singel 425
1012 WP Amsterdam