EN

Stichting Ebenist organiseert jaarlijks een symposium op het gebied van hout- en meubelrestauratie. Sinds 1992 wordt er ieder jaar alternerend een nationaal (Nederlandstalig) of internationaal (Engelstalig) symposium gehouden.

Detail Summary
Startdatum 23 november 2018
Einddatum 24 november 2018
Tijd 00:00

Het symposium van dit jaar is getiteld Old and new approaches to furniture conservation en vindt plaats in het Auditorium van het Rijksmuseum.

Stichting Ebenist wordt onder andere ondersteund door de opleiding Conservation and Restoration of Cultural Heritage van de UvA, en tijdens het symposium zullen ook verschillende studenten en alumni van de opleiding spreken.

Het programma is te vinden op de website van Stichting Ebenist via onderstaande verwijzing.

Programma symposium Old and new approaches to furniture conservation