Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Julian Isenia, student Theaterwetenschap en theaterregisseur, is voorgedragen voor de prestigieuze ECHO Award 2014. Een prijs voor excellent allochtoon talent in het hoger onderwijs.

Julian Isenia

Julian is afkomstig uit Willemstad, Curaçao. Hij heeft  zijn studie aan de UvA  voortvarend opgepakt en tot een succes gemaakt.  Tegelijkertijd  initieerde hij experimenteel  theater over thema’s van bijzonder maatschappelijk belang.  In de motivatie voor de prijs worden  zijn prestaties voor het voetlicht gebracht. Op basis ervan heeft het College van Bestuur UvA hem als één van twee studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen voorgedragen. 

De winnaars van de ECHO Award worden beloond met een summercourse aan UCLA, the University of California Los Angeles in de Verenigde Staten.

ECHO Award

Onder talentvolle studenten worden voor de ECHO Award die studenten verstaan die zich onderscheiden door bovenmatige studieprestaties, grensverleggend vermogen en actieve maatschappelijke betrokkenheid. De prijs is bedoeld voor studenten die op grond van hun talent, sterke en intrinsieke motivatie, veerkracht en doorzettingsvermogen boven zichzelf zijn uitgestegen. De ECHO Award wordt, als onderdeel van de ECHO Foundation, mede mogelijk gemaakt door de partners van de ECHO Foundation: ING, Shell, KPMG, Randstad Nederland en de Nederlandse Spoorwegen.