EN

Op 3 februari start de gratis workshop Library Skills FGw die geregeld in het PC Hoofthuis gegeven wordt door enkele vakreferenten Geesteswetenschappen. Deze cursus is vooral bedoeld als opfriscursus voor gevorderde studenten die het zoeken naar teksten/ bronnen en literatuur beter onder de knie willen krijgen. Studenten die voor paper, scriptie of presentatie een specifiek onderwerp bestuderen, blijken deze cursus effectief te vinden; ook PhD-studenten en medewerkers zeggen hier profijt van te hebben. Op verzoek kan de workshop ook in het Engels gegeven worden. Omdat de groepen gemiddeld niet groot zijn, is er ook veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.