Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

In samenwerking met de Faculteit der Geesteswetenschappen organiseert het Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) op 4 en 11 maart een tweedaagse training in ondernemen speciaal voor geesteswetenschappers.

Als geesteswetenschapper wil je iets te doen met je kennis, iets waar je vrolijk van wordt en de wereld beter. Misschien heb je al een idee of een plan, maar hoe realiseer je dat? Wat komt daar allemaal bij kijken? Voor je het weet zit je in de wereld van verdien- en businessmodellen, merk je dat je koudwatervrees hebt en laat je het hele plan varen. Maar waarom zou je?

Op 4 en 11 maart is er bij het Humanities Lab AVS (Amsterdam Venture Studio) een tweedaagse training waarin experts je helpen bij het ontwikkelen en uitwerken van ideeën voor het starten van een eigen bedrijf of organisatie. Ervaren docenten bieden een introductie op thema’s en methoden. Je hoort wat er komt kijken bij business- en verdienmodellen en welke geldstromen je waarvoor kunt aanboren. Actieve ondernemers vertellen over hun ervaringen. In een reeks van workshops (naar keuze) kun je uitproberen of het gehoorde voor jou werkt.

Aanmelden

Meld je via het formulier hieronder aan voor de tweedaagse training. De training is gratis bij te wonen. Let op: inschrijven betekent beide dagen meedoen. Inschrijven kan tot en met 28 februari.

Programma

Download hieronder het volledige programma:

Download het programma (pdf)
BG 3
BG 3

Ruimte Locatie: Humanities Lab AVS

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam