Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Conversational agents, zoals chatbots, nemen een steeds belangrijkere plek in bij het stimuleren van gezond gedrag en gezondheid. Chatbots zijn geautomatiseerde gesprekspartners, die inmiddels hun toepassing vinden in tal van gebieden in de gezondheidszorg. Vanwege deze toenemende interesse in chatbots, organiseert het Amsterdam Center for Health Communication een symposium om de laatste bevindingen rond chatbots vanuit wetenschap en praktijk te delen.

Detail Summary
Datum 18 november 2019
Tijd 12:00 - 17:30
Chatbot

Zo worden chatbots niet alleen al gebruikt om afspraken te maken, maar ook om mensen voor te bereiden op een consult met hun zorgverlener – en in sommige gevallen ook al als vervanger van deze zorgverlener – of om  mensen te ondersteunen bij het aannemen of volhouden van een gezonde leefstijl.

Het symposium is vrij toegankelijk en heeft een gevarieerd programma met (inter)nationale sprekers uit wetenschap en praktijk.

Inschrijven

Het symposium duurt van 12.00 tot 17.30 uur en de toegang is gratis. Inschrijven voor dit symposium kan via onderstaande link. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.