UPDATE: 11.00 - Vrijdag 19 januari is Science Park 904 weer open voor studenten en medewerkers. Ook de liften zijn weer in gebruik genomen.

Liften

De liften zijn vanaf vrijdagochtend 11.00 uur weer in gebruik.

Openstelling

Alle activiteiten kunnen vrijdag worden weer worden opgepakt. Het is echter mogelijk dat er als gevolg van de werkzaamheden hinder wordt ervaren.

Succesvol

Mensen hebben succesvol onder begeleiding van BHV hun spullen opgehaald en experimenten veilig afgesloten. Er gaat de hele nacht doorgewerkt worden om het dak te dichten, zodat morgen alle activiteiten weer opgepakt kunnen worden.

Het dak is inmiddels geïnspecteerd. Uit de inspectie blijkt dat tweederde van de platen boven de centrale hal is losgeraakt door de hevige wind, drie gevelpanelen zijn hierdoor gesneuveld.

Door de zware storm zijn er dakplaten losgeraakt van het dak Science Park 904. De brandweer was ter plaatste. Er zijn geen gewonden gevallen. Zowel studenten als medewerkers zijn verzocht om naar huis te gaan.

Geen toegang

Het is absoluut niet toegestaan het gebouw binnen te gaan om eigendommen op te halen. Om 15.00 uur kunnen medewerkers en studenten zich melden bij het USC, in de Oerknal, om onder begeleiding persoonlijke eigendommen op te halen. Mits de situatie veilig genoeg is.