EN

Op 26 november ontvingen zes UvA studenten een Jong Talent Aanmoedigingsprijs van 500 euro bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) te Haarlem.

De prijswinnende studenten Scheikunde. Foto: Hilde de Wolf

De Jong Talent Aanmoedigingsprijs is voor studenten die een exacte of technische studie volgen en in hun eerste jaar uitblonken met de beste studieresultaten van hun lichting.

De Winnaars

De gelukkige winnaars vanuit onze universiteit zijn: Justin Baars (Wiskunde en technische wiskunde), Michelle van Dongen (Scheikunde UvA/VU), Jildou Hollander (Natuurkunde en technische natuurkunde UvA/VU), Anne Simone Lotfalla (Geneeskunde), Lucas Reidstra (Informatica en technische informatica) en Annemarie Vermeulen (Biologie). Binnenkort zal de KHMW een sfeerimpressie van de uitreikingen publiceren; hieronder staan alvast foto's van de dag.

De winnaars van de wiskunde prijzen, met Justin Baars uiterst links. Foto: Hilde de Wolf
De winaars van de prijzen voor scheikundestudenten. Michelle van Dongen staat in het midden, in de blauwe jurk. Foto: Hilde de Wolf
Jildou Hollander (3e studente van links, met het kettinkje) tussen de andere prijswinaars bij Natuurkunde. Foto: Hilde de Wolf
De winnaars van de prijzen voor geneeskundestudenten, met Anne Simone Lotfalla (midden). Foto: Hilde de Wolf