EN

De nieuwe editie van het Amsterdam Science magazine is uit. Lees hem online of neem een exemplaar mee in de hal, en kom meer te weten over waar wetenschappers in Amsterdam aan werken en door geïnspireerd zijn.

Op 12 juni is ter gelegenheid van het nieuwe nummer een evenement in SPUI25. Kom langs en raak geïnspireerd door de onderzoeken in Amsterdam.

Onderwerpen in Amsterdam Science #9:

• De genetica van Alzheimer
  • Een interview met Caroline Nevenjan, Chief Science Officer van de gemeente Amsterdam
  • Relativerend onderzoek naar kosmische jets

…en nog veel meer nieuws vanuit het natuurkundig, scheikundig, levenswetenschappelijk, wiskunding, informatica en medisch onderzoek van de deelnemende instituten.

Waar vind je het magazine?

Het Amsterdam Science magazine vind je op verschillende locaties in de deelnemende instituten en instellingen, bijvoorbeeld in de hal van het faculteitsgebouw van de FNWI op het Science Park. Je kunt het laatste nummer ook online lezen op de website van Amsterdam Science.

Lees het laatste nummer van Amsterdam Science

Event: Amsterdam Science Now

Ter gelegenheid van het nieuwe nummer is er op woensdag 12 juni  van 20.00 – 21.30 uur een evenement in SPUI25. Ontmoet de makers van het magazine en kom luisteren naar drie verschillende wetenschappers uit Amsterdam. Prof. dr. Michel Haring is gastheer van het evenement.

Bekijk het volledige programma en meld je aan

Jouw onderzoek in Amsterdam Science?

Lijkt het jou ook leuk om je onderzoek onder de aandacht te brengen van het bredere publiek en je collega wetenschappers in Amsterdam? Je kunt nu kopij aanleveren voor het volgende nummer van Amsterdam Science.

Stuur je artikel in naar Amsterdam Science