Dit jaar wordt op Prinsjesdag het Miljoenennotadebat van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde weer georganiseerd.

Kerngegevens van evenement Miljoenennotadebat 2006
Datum 19 september 2006
Tijd 13:00 -16:00
Locatie Roeterseilandcampus - gebouw E

Dit jaar wordt op Prinsjesdag, 19 september, het facultaire Miljoenennotadebat weer georganiseerd. Direct na afloop van de rechtstreekse uitzending van de Troonrede geeft een speciaal voor de gelegenheid samengesteld forum een eerste reactie op het huishoudboekje van Nederland. Vervolgens mengen leden van de staf, studenten en alumni van de FEB zich in de discussie.

Het debat wordt voorgezeten door Frank Kalshoven (econoom en columnist Volkskrant).

Forumleden:

• Prof. dr. Roel Beetsma
  • Prof. dr. Bernard van Praag
  • Prof. dr. Arthur Schram
  • dr. Bas Jacobs

Programma:

• 13.00 uur Opening door prof. dr. Henriëtte Maassen van den Brink, decaan Amsterdam School of Economics
  • 13.15 uur Live-uitzending van De Troonrede
  • 14.00 uur Pauze
  • 14.20 uur Debat onder leiding van dr. Frank Kalshoven met de forumleden.
  • 15.30 uur Borrel in hal van gebouw E
Roeterseilandcampus - gebouw E

Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam

Deelname

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 september door een e-mail te sturen naar mc-feb@uva.nl. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!