Het Amsterdam Centre for Service Innovation (AMSI) organiseert samen met de VU, het Holland Financial Centre en het Service Innovation & ICT Program een driedelige lezingencyclus getiteld ‘Leadership in Service Innovation Series’.

Experts van wereldklasse zullen tijdens de lezingen hun visie en ervaringen delen met het publiek. Focus zal liggen op innovatie, ondernemerschap, netwerken en samenwerkingsverbanden.

Professor Jeff Reuer (Krannart School of Management) geeft op 6 december aanstaande een lezing over venture capital en strategic alliances. Deze lezing maakt deel uit van de collegereeks Leadership in Service Innovation.

16:30 Welkom
17:00 Lezing door prof. Jeff Reuer

Symphony Auditorium
Gustav Mahlerplein 3-115