Economiestudent Kamal Boulema is door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) van de UvA gekozen tot FEB Student van het Jaar. Van de vijf door een onafhankelijke jury geselecteerde finalisten wist hij de meeste stemmen te vergaren. Kamal Boulema wint hiermee een reis ter waarde van €1500,- naar een bestemming naar keuze.

De Student van het Jaar verkiezing is een initiatief van de Facultaire Studentenraad van de FEB, in samenwerking met de Marketing Associatie Amsterdam en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Doel van deze prijs is het herkennen en aanmoedigen van uitmuntende studenten binnen de FEB. Zowel de behaalde academische resultaten als de bijdragen van de student aan het facultaire leven en aan de maatschappij spelen hierbij een rol.

Studenten konden zichzelf of medestudenten opgeven via de website www.beststudent.nl. Uit het totaal aantal inzendingen heeft een eerste jury tien kandidaten geselecteerd. Een tweede jury koos uit deze tien kandidaten vijf finalisten. In een korte video presenteerden de finalisten zich aan hun medestudenten, die vervolgens via de website konden stemmen op hun favoriet.