De Britse Cambridge Education Group (CEG) heeft half augustus een FoundationCampus-centrum geopend op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB).

Vanaf september bieden zij een eenjarig foundation-programma aan voor internationale studenten, waarna deze na succesvolle voltooiing hiervan in september 2013 zullen starten met de bachelor Economics and Business. CEG-medewerkers Sally Romary, Rowena Peake en Esther Albers bevinden zich in kamer E 1.37 tegenover het FEB International Office.

FoundationCampus is een samenwerkingsverband tussen een groot aantal internationale top-universiteiten en de Cambridge Education Group, een toonaangevende aanbieder van pre-universitaire academische- en (Engelse) taalprogramma's.