Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Dr. Shaul Shalvi (Amsterdam School of Economics, sectie Microeconomics) ontving de Jane Beattie Award tijdens de tweejaarlijkse bijeenkomst van de European Association for Decision Making (EADM) afgelopen augustus in Amsterdam.

Dit is een prijs die eens in de twee jaar wordt uitgereikt aan een onderzoeker die onlangs de eerste fasen van zijn of haar carrière heeft voltooid. Praktisch gezien zijn dit onderzoekers die vijf tot tien jaar na hun promotie aan onderzoeken werken.

De prijs wordt aan onderzoekers uitgereikt, uit erkenning voor ‘innovatie in onderzoek naar besluitvorming’, zoals ruim begrepen binnen de traditie van SPUDM (Subjective Probability, Utility and Decision Making). Dr. Shalvi ontving de prijs vanwege zijn innovaties op het gebied van ethische besluitvorming en de ontwikkeling van samenwerking. Zijn werk werd door de commissie beschreven als zeer creatief, zowel methodologisch als theoretisch en invloedrijk in verschillende disciplines, waaronder economie, psychologie en management.