Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De Raad van Advies (RvA) telt dit jaar 4 nieuwe leden. Derk Lemstra, partner bij Stibbe Advocaten, Eric Kuisch, COO en lid van de Raad van Bestuur Eurofiber Group, Carolien Nijhuis, Managing Owner bij de Nijhuis Group en Marijn Pijnenborg, eigenaar van Boralis BV.

Derk Lemstra is sinds  juli lid van de Raad. Als partner bij Stibbe Advocaten is hij gespecialiseerd in kapitaalmarkten, effecten, fusies en overnames en corporate governance.

Eric Kuisch is chief operating officer en lid van de Raad van Bestuur bij de Eurofiber Group. Hij is al ruim 28 jaar werkzaam in de telecomsector. Hij is sinds augustus lid van de RVA.

Carolien Nijhuis maakt sinds oktober onderdeel uit van de Raad. Zij is al ruim 12 jaar Managing Owner bij de Nijhuis Group.

Marijn Pijnenborg is het nieuwste lid van de RvA. Zij treedt 1 november aan. Pijnenborg is mede-oprichter van de Winc Academy en eigenaar van Boralis BV. Ook is zij de oprichter van Funda.

Over de Raad van Advies

De RVA is opgericht om ervoor te zorgen dat Economie en Bedrijfskunde goed blijft aansluiten op de veranderende behoeften van het internationale bedrijfsleven. Het is een adviesorgaan dat ervoor zorgt dat het academische niveau en de kwaliteit van het onderwijs behouden blijft. Daarnaast biedt de raad een extern perspectief op het onderwijs en biedt waar nodig ook begeleiding, ondersteuning en strategisch advies aan de schools van Economie en Bedrijfskunde.