Elke week maken we kennis met een andere medewerker. Ontdek wat ze het leukste vinden aan hun werk en leer dingen die je nog niet over hen wist. Deze week: interne communicatiemedewerker, Terri Peters.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik het enthousiasmeren van studenten voor alle evenementen, activiteiten, en programma’s die voor hen worden georganiseerd. Ik hoop daarmee een positieve bijdrage te leveren aan hun studie-ervaring bij UvA EB.

Op welk onderzoek of project van het afgelopen jaar ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op mijn bijdrage aan de promotie van de Mental Wealth Week, een evenement die afgelopen november georganiseerd werd door Student Engagement. Tijdens de Mental Wealth Week volgden studenten verschillende workshops in het teken van mentale gezondheid. De week was een groot succes. We kregen ontzettend veel positieve reacties van studenten, die nogmaals benadrukten hoe belangrijk het is dat er aandacht aan dit onderwerp besteed wordt. Die positieve reacties geven veel voldoening, dan weet je waar je het voor doet.

Wat weten collega’s waarschijnlijk niet van jou?

Collega’s zijn vaak verbaasd als ze achter mijn leeftijd komen. 'Ben jij pas 22?' Ik krijg dan te horen dat ik iemands dochter of kleinkind had kunnen zijn, haha. 😊 Ik zie het als een bijkomend voordeel dat ik net uit de studiebanken kom. Ik kan me goed inleven in mijn doelgroep, weet wat er speelt en wat hen aanspreekt.