Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact studieadviseurs

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Voor al je vragen over (studie)keuzes, studieplanning en persoonlijke omstandigheden die van invloed zijn op je studie kun je bij de studieadviseurs terecht. Gesprekken met een studieadviseur zijn altijd vertrouwelijk.

Je kunt contact opnemen met een studieadviseur op verschillende manieren:

Online: Stel je vraag online via de Digitale Student Service Desk.

Inloopspreekuur: Er is twee keer per week een inloopspreekuur online en twee keer per week op locatie.

Inloopspreekuur (online): elke maandag en woensdag van 10.00-11.00u is er online spreekuur. Gebruik tijdens dit uur de volgende link: https://uva-live.zoom.us/j/85989813866. Je komt dan in een wachtruimte, zodra je aan de beurt bent laat de studieadviseur je toe. Je hebt altijd een privégesprek. Kom je niet in de wachtruimte? Dan zit het inloopspreekuur voor die dag vol, probeer het bij een volgend online spreekuur of kom langs tijdens het spreekuur op locatie.

Inloopspreekuur (op locatie): Elke dinsdag en donderdag is er van 10.00-11.00u een inloopspreekuur op het REC. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Meld je bij de Onderwijsbalie op de 6e etage van REC A, dan word je opgehaald door een studieadviseur.

Terugbelverzoek: Vraag een telefoongesprek met de studieadviseur aan via de Digitale Student Service Desk of door contact op te nemen met de Onderwijsbalie. De studieadviseur belt je dan bijna altijd dezelfde werkdag terug. Geef bij voorkeur ook door op welke momenten van de dag je bereikbaar bent.

Afspraak:  Maak zelf een afspraak via de online agenda. Je kan kiezen voor een ‘afspraak op locatie’ of ‘online via Zoom’.

Gesprekken met een studieadviseur zijn altijd vertrouwelijk.

NB: Overweeg je over te stappen naar de UvA vanuit een andere universiteit? Maak dan gebruik van een terugbelverzoek.