Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Honoursprogramma

Aanmelding en toelating

In de postpropedeuse van je opleiding kun je deelnemen aan het FGw Honoursprogramma. De sollicitatieperiode voor het collegejaar 2020-2021 is van 6 juli tot en met 14 augustus 2020.

Toelatingscriteria

  • Je cijfergemiddelde moet een 7,5 of hoger zijn. Het gaat hierbij om een gewogen cijfergemiddelde, dus rekening houdend met het aantal EC van een vak.
  • Je moet alle vakken uit de propedeuse behaald hebben.
  • Je mag geen studievertraging hebben.

Sollicitatieprocedure

Je kunt solliciteren voor een plek in het honoursprogramma via het formulier hieronder. Daarbij dien je de volgende formulieren te uploaden:

  1. Een motivatiebrief van maximaal één A4, met een toelichting waarom je interesse hebt in deelname aan het FGw-honoursprogramma en wat jou geschikt maakt om dit programma te volgen. 
    Indien je studieresultaten afwijken van de gestelde criteria, licht dit dan toe in de brief, en motiveer waarom je desondanks in aanmerking zou moeten komen voor het honoursprogramma.
  2. Je curriculum vitae.
  3. Een overzicht van je behaalde vakken en cijfers.
  4. Een studieplan voor de invulling van je tweede en derde studiejaar, waarin je alle onderdelen (ook die van het honoursprogramma) opneemt. Geef hierbij aan hoeveel (en indien bekend, welke) onderdelen je per semester gaat volgen. Als je van plan bent een stage te lopen of in het buitenland te studeren, vermeld dan hoe je dit met het honoursprogramma wilt combineren.

Sollicitatieformulier honoursprogramma

Uiterlijk half september word je op de hoogte gesteld van de uitkomst van de sollicitatieprocedure.