Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Extra vakken

Interfacultaire Lerarenopleidingen

De Interfacultaire Lerarenopleidingen bieden een aantal losstaande praktische keuzevakken aan, die toegankelijk zijn voor alle UvA-studenten.

Aanbod extra vakken

In de studiegids vind je meer informatie per keuzevak (klik op de naam van het vak in het overzicht hieronder):

vak

docent(en)

Online Academic Writing Nadira Saab
Online Academisch Schrijven Nadira Saab
Online Business Writing Nadira Saab

De cursussen Online Academic Writing, Online Academisch Schrijven en Online Business Writing duren acht weken en zijn grotendeels online. Alleen de eerste kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op de UvA*. Op deze manier kan je zelf je tijd indelen.

* Mits er fysiek onderwijs mogelijk is. Anders worden deze vakken volledig online aangeboden. Je zult hier tijdig over worden geïnformeerd.

Voor wie?

Je bent toelaatbaar tot deze extra vakken als je in het bezit bent van je propedeuse en momenteel ingeschreven staat als student aan de UvA. Wie academisch denken graag combineert met doen, is van harte welkom!

Aanmeldperiode

  • De aanmeldperiode voor vakken die in het eerste semester van het collegejaar 2021-2022 starten, loopt van vrijdag 11 juni (08.00 uur) t/m dinsdag 22 juni 2021 (13.00 uur).

Reviews van studenten die een cursus Online Academisch Schrijven hebben gevolgd:

" Ik vond de cursus zeldzaam goed in elkaar zitten. Fijn om een cursus te volgen waarbij zo zorgvuldig is nagedacht over de didactiek."

" Ik vind dat de docent goed maatwerk levert en er is duidelijk te merken dat alles serieus gelezen en van feedback voorzien is."

Disclaimer

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.