Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Beste student, In navolging van de berichtgeving van het College van Bestuur over de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, snap ik dat er vragen leven over de onderwijsactiviteiten aan de FNWI.

De maatregelen die door het kabinet en de UvA zijn genomen, vragen veel van ons allemaal. Ik kan me voorstellen dat je wil weten wat dit betekent voor je studievoortgang; we zetten alles op alles om de impact op je studie op korte en lange termijn te beperken. Daarnaast maak je je wellicht zorgen over de gevolgen van het coronavirus voor jezelf of kwetsbare mensen in je omgeving. Bij deze wil ik je dan ook een hart onder de riem steken en je bedanken voor je begrip en medewerking.

Informatie over de vakken die je volgt, wordt gecommuniceerd via je opleiding. Houd hiervoor Canvas en je eigen mailbox goed in de gaten. Updates die gelden voor de UvA als geheel vind je op de website uva.nl/coronavirus.

Heb je vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via coronavragen@uva.nl

Voor de FNWI geldt, tot nader order:

  • De locaties van de FNWI op Amsterdam Science Park blijven vooralsnog open gedurende de gebruikelijke openingstijden
  • De bibliotheek en studiecentrum sluiten
  • De onderwijsbalie van de FNWI blijft beperkt open (10.00u-12.00u)
  • De kantine en de Koffiebazen zijn na vandaag dicht tot en met 31 maart
  • Studieadvies gaat in principe gewoon door, bij voorkeur online of via telefonisch contact
  • Stages binnen de FNWI gaan ook door, mits de begeleiding en veiligheid kan worden gegarandeerd. Mocht dit niet zo zijn, dan word je hierover geïnformeerd door je stagebegeleider. Voor stages buiten de FNWI geldt de meest recente UvA-richtlijn. Kijk hiervoor op uva.nl/coronavirus.

Met vriendelijke groet,

 

Peter van Tienderen

Decaan FNWI