Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Starten met honoursprogramma

Je kunt vanaf het tweede semester van jaar 1 starten met het honoursprogramma. Toelating tot het programma is mogelijk wanneer je de eerste vakken met goed resultaat hebt afgerond.

Aanmelden doe je door een e-mail met motivatie te sturen naar de honourscoördinator van je opleiding. De contactgegevens vind je via de linker navigatie.

Twijfels?

Als je interesse hebt maar twijfelt vanwege de extra belasting, laat je daar niet door tegenhouden. Je kunt in het tweede semester beginnen met het volgen van een extra vak en aan het eind van het jaar definitief beslissen of je door wilt gaan. Als je het eerste jaar met goede cijfers hebt afgerond en een extra uitdaging wilt kun je ook in het tweede jaar nog beginnen aan het honoursprogramma.

Vooraankondiging presentatie honoursvakken

Op woensdag 6 december 2017, vanaf 17.30 uur,  vindt de ‘Honours Try Out Class’ plaats. Dit is een avond waarbij alle honoursvakken van UvA, AUC en VU gepresenteerd worden. Zodra het precieze programma en de locatie bekend zijn wordt dat hier vermeld maar hou de datum vast vrij in je agenda!

Aanmeldprocedure IIS honoursvakken voor eerstejaars

LET OP dat voor de aanmelding van IIS vakken in semester 2 van jaar 1 geldt dat je dit moet doen voor/binnen de periode van de vakaanmelding begin december. Eerder dus dan dat je je aanmeldt voor het honoursprogramma. Vergeet niet om dat op tijd te doen, anders is deelname niet mogelijk. het IIS checkt dan later bij de studieadviseur of honourscoördinator of je geregistreerd staat als honoursstudent bij de opleiding.