Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Trainingen en workshops

Rouwverwerking

Als je je ouder, je partner, zus of broer bent verloren en je er weinig of nooit met anderen over kunt praten, dan kan deze lotgenotengroep een fijne plek voor je zijn. Misschien zal je wel voor het eerst het hele verhaal vertellen. Herkenning en het besef dat je er niet alleen voor staat zijn belangrijk. De verhalen van anderen kunnen tevens helpen om je verdriet een plek te geven.

Inhoud

De groep is een lotgenotengroep, de herkenning is heel belangrijk. Vaak ben je door omstandigheden niet aan je eigen rouwverwerking toegekomen. De verhalen van anderen zetten hiertoe aan.

Data en tijd

Het aanbod is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Het aantal bijeenkomsten is afhankelijk van het aantal deelnemers. Op dit moment is er één groep gepland:

  • 8, 15, 22, 29 januari, 5, 12, 19, 26 februari, 4 en 11 maart 2020, van 09.00-11.00 uur. Deelname is niet meer mogelijk; deze groep is al gestart.

Doelgroep

UvA-studenten en HvA-studenten die minstens een halfjaar geleden een dierbare hebben verloren.

Praktische informatie

  • Voertaal: Nederlands.
  • Locatie: nog niet bekend; informatie over de locatie volgt na je aanmelding.
  • Deelname is kostenloos.
  • Verzorgd door de Studentenpsychologen (UvA Studenten Services) en het Studentenpastoraat.

Meld je aan

Je kunt je op dit moment niet aanmelden. In verband met maatregelen rondom het coronavirus is Bureau Studentenpsychologen tot en met in elk geval 1 juni 2020.