EN

Het AI-onderzoek en -onderwijs aan de Universiteit van Amsterdam is al drie decennia van zeer hoog niveau. Dit evenement geeft een nieuwe impuls aan deze traditie door onderzoekers UvA-breed samen te brengen. Ook lanceren wij Human(e) AI. Het nieuwe onderzoekszwaartepunt heeft tot doel bestaande onderzoeksinitiatieven te verbinden en nieuw onderzoek te stimuleren naar de maatschappelijke gevolgen van AI.

Detail Summary
Datum 15 mei 2019
Tijd 09:15 - 17:30

Medewerkers en studenten vanuit alle faculteiten zijn van harte uitgenodigd op woensdag 15 mei.

Programma:

• De dag wordt geopend door de rector magnificus.
  • Daarna zullen toonaangevende UvA-onderzoekers hedendaagse vraagstukken in AI-onderzoek bediscussiëren in plenaire panels.
  • Ook zijn er netwerksessies, waarin mogelijkheden voor interdisciplinaire onderzoeksprojecten en seed funding worden verkend.

Het event start om 9.15 uur (inloop vanaf 9.00 uur), en duurt tot 17.30 uur, met aansluitend een borrel tot 18.30 uur.
Locatie: C 0.01

Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam

Onmiddellijk na het evenement wordt de Call for seed funding gepubliceerd.

Human(e) AI Steering Board: Natali Helberger, Julia Noordegraaf, Maarten de Rijke, Sonja Smets, Claes de Vreese

Neem voor meer informatie contact op: ai-event@uva.nl