Op 25 januari tussen 13.00 - 15.00 uur presenteert de commissie Democratisering & Decentralisering de resultaten van het referendum in de Theaterzaal van CREA.

Logo DD Social Media

Beste student, medewerker of anderszins betrokkene bij de Universiteit van Amsterdam,

Op 25 januari tussen 13.00 - 15.00 uur presenteert de commissie Democratisering & Decentralisering de resultaten van het referendum dat aan de UvA heeft plaatsgevonden. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. De presentatie vindt plaats in de theaterzaal van CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam.

De commissie D&D, die is ingesteld na de meest recente Maagdenhuisbezetting, heeft haar voorstellen voor het bevorderen van democratisering en decentralisering aan de UvA eind oktober gepresenteerd. Daarna heeft een universiteitsbreed referendum plaatsgevonden waarmee de universitaire gemeenschap in staat is gesteld om een oordeel te geven over de voorstellen van de commissie. De uitslagen van deze raadpleging zal de commissie Democratisering en Decentralising op de 25e presenteren. Wij hopen u dan te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Lisa Westerveld