Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Online masterclass via Zoom. De euforie op de beurs en ook de uitbundige waardering voor ‘nieuwe ondernemingen’ werpt de vraag op of aandelenwaardering meer te maken heeft met emoties dan met fundamentele zaken.

Event details of EMFC Masterclass 'Waardering: Wild West of Wetenschap?!' (2 PE-punten)
Date 8 December 2021
Time 19:00 -21:00

In deze masterclass betoogt Dennis Jullens dat aandelenwaardering altijd gerelateerd moet zijn aan fundamentele ontwikkelingen bij de onderneming in kwestie. Dennis zal een overzicht geven van de meest gebruikte waarderingstechnieken en deze toepassen op de waardering van Tesla; een onderneming waarover de (waarderings)meningen nogal uiteenlopen! Waar de een zegt dat het een overgewaardeerde auto-onderneming is, zeggen anderen dat Tesla de opvolger is van Apple. Voldoende stof voor discussie in deze interactieve master class!

Doelstelling van de Masterclass

Na de masterclass heb je inzicht in de verschillende waarderingstechnieken en de belangrijkste drijvers van de waarde van ondernemingen. Je bent ook goed in staat om de verschillende waarderingsmethodes met elkaar te vergelijken en een kritisch oordeel te geven over waarderingsrapporten.

Spreker

Dennis Jullens is docent Financial Analysis & Valuation by de opleiding EMFC. Hij heeft ruime ervaring als docent bij verschillende universiteiten in Europa. Daarnaast verzorgt Dennis trainingen voor investment banks op ditzelfde vakgebied. Daarnaast is Dennis mede-auteur van de blog https://www.footnotesanalyst.com/ en is hij lid van de Technical Experts Group van EFRAG.

Programma

  • 18.45-19.00 uur Digitale inloop
  • 19.00-19.45 uur Deel 1
  • 19.45-20.00 uur Korte pauze
  • 20.00-20.45 uur Deel 2
  • 20.45-21.00 uur Vragen en afronding

Kosten

€ 25 voor EMFC-alumni van de UvA en EMFC-studenten van de UvA. Voor overige deelnemers € 100.