Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Petra Brouwer, Clé Lesger en Tim Verlaan verzorgen een digitale voorlichtingsbijeenkomst over het nieuwe programma van de master Stadsgeschiedenis, waarin onze stads- en architectuurhistorici nog nauwer gaan samenwerken.

Detail Summary
Datum 1 mei 2020
Tijd 15:00 -17:30

Iedereen is welkom bij zowel de voorlichting (15:00-15:45) als de filmvertoning (15:45-17:30). Studenten kunnen vragen stellen over het nieuwe curriculum, het docententeam, stagemogelijkheden en beroepsperspectieven. 

De master Stadsgeschiedenis is een uniek, interdisciplinair masterprogramma over steden en stadsbewoners in Europa en ver daarbuiten, van steden in de klassieke oudheid tot de moderne metropolen van vandaag. Nog meer dan in het huidige programma staat de stad in het herziene curriculum centraal als brandpunt van politieke, culturele en sociaaleconomische ontwikkelingen. Het programma kent geen geografische of tijdsgebonden grenzen en gaat over zowel stenen als mensen. Het biedt de kennis en (praktijk)vaardigheden om steden en hun bewoners te begrijpen in een tijd waarin de wereld steeds sneller verstedelijkt.

De voorlichting vindt plaats via Zoom.