Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Sociale veiligheid: trainingen, workshops en hulpmiddelen voor leidinggevenden

Sociale veiligheid raakt de hele UvA-gemeenschap. Iedereen die aan de UvA werkt of studeert kan bijdragen. Leidinggevenden hebben daarbij een bijzondere taak. In dit overzicht verschillende best practices, trainingen die georganiseerd of gevolgd kunnen worden.

 • Programma Academisch Leiderschap (training)

  Een bredere training voor leidinggevenden. Je leert meer over het effectief inzetten van je eigen kracht (persoonlijk leiderschap), coachen op talentontwikkeling en over thema’s als sociale veiligheid, diversiteit en werkdruk. Ook doe je kennis op over effectief invloed uitoefenen binnen het stakeholdersveld.
  Bekijk het programma

 • Leergang Strategisch Leiderschap

  Een bredere training voor leidinggevenden die (mede)verantwoordelijk zijn voor de koers van hun afdeling, eenheid of instituut. Onder meer persoonlijk leiderschap, leidinggeven aan jouw systeem en leiderschap UvA-breed komen aan bod. In de training komt ook sociale veiligheid aan bod.
  Bekijk de training

 • Active bystander training door Scott Solder

  Pesten, (seksuele) intimidatie, beledigen en andere vormen van onbetamelijk gedrag dragen bij aan het verzieken van een cultuur. Ze kunnen enorme schade toebrengen aan mensen en stress, angst en mentale problemen veroorzaken. Daarom is het essentieel voor iedereen om te weten hoe je iets kunt zeggen als zich ongewenste situaties voordoen. Bekijk www.activebystander.co.uk voor meer informatie. Voor vragen of het boeken van een training: su@activebystander.co.uk.