Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Naast je studie

 • Studievereniging Comenius
  Comenius

  Comenius is de studievereniging voor alle studenten Pedagogische en Onderwijswetenschappen en de Universitaire Pabo van Amsterdam. Comenius vormt een verbinding tussen studenten onderling, maar vormt ook een verbinding tussen de studenten en de opleiding. De vereniging verbindt door het organiseren van activiteiten en het bieden van studiegerelateerde diensten. 

  Lees verder of bezoek direct de website van Studievereniging Comenius

  Naar de website van Studievereniging Comenius

 • Adviesbureau StudentWeetRaad
  StudentWeetRaad

  Het adviesbureau StudentWeetRaad is een unieke kans om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met de praktijk. Als student krijg je de mogelijkheid om te leren van de praktijk en kennis te maken met verschillende organisaties, zoals Dance4Life, Onderwijs Consumenten Organisatie en Elance Academy. Bovendien krijg je trainingen en workshops aangeboden, waardoor je vaardigheden leert buiten het vaste curriculum. Denk hierbij aan gespreksvaardigheden in het werkveld, het opzetten van een eigen bureau, jezelf kunnen presenteren in het werkveld en het bijhouden van een netwerk. Het bureau helpt daarmee niet alleen met je loopbaanontwikkeling, maar ook met je persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks komen we bij elkaar in ons eigen kantoor (D0.01) om in groepsverband te werken aan de adviezen. Zien we jou binnenkort terug in het team?

  Lees verder of bezoek direct de website van adviesbureau StudentWeetRaad

  Naar de website van adviesbureau StudentWeetRaad

 • Studentenplatform Amsterdam United
  Amsterdam United new logo

  Amsterdam United (AU) is hét super diverse studentenplatform van de Universiteit van Amsterdam. Amsterdam United wil van de UvA een universiteit maken waar diversiteit centraal staat door

  • het organiseren van open activiteiten zoals filmavonden, lezingen en debatten met betrekking tot diversiteit
  • het opzetten van speciale projecten waarbij AU bijvoorbeeld studenten met diverse achtergronden begeleidt tijdens hun studie.

  'Diversiteit' betreft zowel culturele, religieuze, politieke als seksuele diversiteit. Amsterdam United streeft ernaar dat elke student zich vrij voelt om zijn of haar identiteit vorm te geven en te uiten.  

  Amsterdam United op Facebook

 • USC
  USC

  Universitair Sportcentrum (USC) - het sportcentrum van de UvA en de HvA - is zeven dagen per week geopend en biedt meer dan 70 (sport)activiteiten aan. Studenten, medewerkers en alumni van de UvA en de HvA sporten tegen gereduceerd tarieven. Naast hoofdvestiging Universum zijn er zes andere vestigingen.

  Ga naar de website van USC

 • CREA

  CREA, de culturele organisatie van de UvA en de HvA, organiseert cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, film, digitale media, fotografie en literatuur.

  Ga naar de website van CREA