Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Locatie

De Graduate School of Child Development and Education (GSCDE) is gehuisvest op het Amsterdam Roeterseilandcampus. Hier zijn de collegezalen, het Library Learning Centre, het restaurant en de studieverenigingen binnen handbereik.

Roeterseiland (REC) - Gebouw BC - trappenhuis

Amsterdam Roeterseilandcampus

Amsterdam Roeterseilandcampus is een open stadscampus in de levendige en groene Plantagebuurt aan de rand van de Amsterdamse binnenstad. Op deze campus zijn de opleidingen van Maatschappij- en Gedragswetenschappen en Economie en Bedrijfskunde samengebracht. Medio 2016 worden hier ook opleidingen op het gebied van Rechtsgeleerdheid aangeboden. De campus is voor studenten een inspirerende studieomgeving met hoogwaardige onderwijsvoorzieningen en moderne ICT-faciliteiten. 

Video wordt geladen..
Roeterseiland

Daarnaast zijn er geavanceerde onderzoeksvoorzieningen zoals cubicles en diverse labs, waaronder het eyetracking lab, het fMRI lab en het Baby lab. Ook CREA, het culturele studentencentrum van UvA en HvA, vind je op de campus. Een plek waar je cursussen kunt volgen, theatervoorstellingen kunt bezoeken en met studiegenoten kunt afspreken in het CREA Café. Op en rondom de campus zijn vele winkeltjes, cafés en restaurantjes, en culturele voorzieningen als bioscoop Kriterion, Artis en het Tropenmuseum.