Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Comenius

 

Studievereniging Comenius

Comenius is de studievereniging voor alle studenten Pedagogische en Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo van Amsterdam. Comenius vormt een verbinding tussen studenten onderling, maar vormt ook een verbinding tussen de studenten en de opleiding. De vereniging verbindt door het organiseren van activiteiten en het bieden van studiegerelateerde diensten. 

Lees verder

of bezoek direct de website van Studievereniging Comenius

StudentWeetRaad

 

 

 

 

 

 

Adviesbureau StudentWeetRaad

Het adviesbureau StudentWeetRaad is een unieke kans om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met de praktijk. Als student krijg je de mogelijkheid om te leren van de praktijk en kennis te maken met verschillende organisaties, zoals Dance4Life, Onderwijs Consumenten Organisatie en Elance Academy. Bovendien krijg je trainingen en workshops aangeboden, waardoor je vaardigheden leert buiten het vaste curriculum. Denk hierbij aan gespreksvaardigheden in het werkveld, het opzetten van een eigen bureau, jezelf kunnen presenteren in het werkveld en het bijhouden van een netwerk. Het bureau helpt daarmee niet alleen met je loopbaanontwikkeling, maar ook met je persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks komen we bij elkaar in ons eigen kantoor (D0.01) om in groepsverband te werken aan de adviezen. Zien we jou binnenkort terug in het team?

StudentWeetRaad

Amsterdam United

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studentenplatform Amsterdam United

Amsterdam United (AU) is hét super diverse studentenplatform van de Universiteit van Amsterdam. Amsterdam United wil van de UvA een universiteit maken waar diversiteit centraal staat door

  • het organiseren van open activiteiten zoals filmavonden, lezingen en debatten met betrekking tot diversiteit
  • het opzetten van speciale projecten waarbij AU bijvoorbeeld studenten met diverse achtergronden begeleidt tijdens hun studie.

'Diversiteit' betreft zowel culturele, religieuze, politieke als seksuele diversiteit. Amsterdam United streeft ernaar dat elke student zich vrij voelt om zijn of haar identiteit vorm te geven en te uiten.  

Amsterdam United op Facebook

Campagne I too am Uva

Student Disability Platform: voor en door UvA-studenten met een functiebeperking

Het Student Disability Platform bestaat uit studenten met een functiebeperking die er gezamenlijk voor willen zorgen dat iedere student de kans krijgt om alles uit de studie(s) te halen zonder daarbij belemmeringen als gevolg van een functiebeperking te ervaren.

Student Disability Platform

Sport en Cultuur

Als je na college wilt sporten, dan kun je terecht in ons Universitair Sport Centrum (USC). Volg je liever een cursus fotografie of toneel? Ga dan naar CREA, de culturele organisatie van de UvA. 

Universitair Sport Centrum (USC)

CREA