EN

Dit jaar vindt voor de tweede keer het festival We Make The City plaats in Amsterdam. Tijdens de Metropolitan Conference Autoluwe Stad op 19 juni verzorgt UvA afdeling Huisvestingsontwikkeling samen met het Innovatie programma Mobiele Stad een break-outsessie over het Universiteitskwartier.

Met inzet van een visuele en interactieve tool ‘Spelen met nieuwe ruimte’ wordt gekeken hoe de ambities van de gemeente Amsterdam in het Universiteitskwartier uitpakken. Hoe kan een autoluwe inrichting de leefbaarheid in het Universiteitskwartier bevorderen en zijn de gemeentelijke ambities haalbaar en wenselijk voor alle betrokkenen? Welke consequenties zijn te voorzien op het gebied van gezondheid, financiële haalbaarheid, bereikbaarheid, sociale samenhang en duurzaamheid?

Voor deze sessie reserveert afdeling UvA Huisvestingsontwikkeling enkele plaatsen voor bewoners en ondernemers uit buurt. Wil je meedenken en praten over de autoluwe agenda en hoe deze vertaald kan worden naar het Universiteitskwartier? Geef je op via huisvestingsontwikkeling@uva.nl onder vermelding van Break-out sessie UK!

Wil je meer informatie over het hele programma? Neem een kijkje op de website.

Meer informatie over het UvA programma!