Helaas kan deze lezing niet doorgaan. We onderzoeken de mogelijkheid om de lezing op een ander dag te houden.

Detail Summary
Datum 15 maart 2020
Tijd 00:00 - 00:00
Kinderlezingen 2020 UvA en Nemo

Scheikundige Gert-Jan Gruter over hoe de natuur ons kan helpen om plastic op te ruimen. Tasjes, snoepwikkels, drinkflesjes, speelgoed. Dagelijkse voorwerpen die vaak van plastic gemaakt zijn. Wereldwijd gebruiken we ontzettend veel plastic en dat stelt ons voor een probleem: wat doen we met al dat plastic na gebruik? Scheikundige Gert-Jan Gruter laat in deze Kinderlezing met proefjes zien dat de natuur hierbij een handje kan helpen.

Kinderlezingen

Kinderlezingen zijn een initiatief van NEMO Science Museum en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens iedere lezing staat een echte kindervraag centraal. Samen met een wetenschapper gaan de kinderen met proefjes en opdrachten op zoek naar het antwoord. Het is dus lekker interactief én leerzaam. De kinderlezingen zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

€ 5,- per losse lezing

Kaarten reserveren

Deze lezing is geannuleerd.