In de natuur kom je van alles tegen dat we zelf gemaakt hebben. Zonder dijken langs de rivier zouden we te maken krijgen met overstromingen. En wist je dat er op de plek van Flevoland 100 jaar geleden zee lag? Hoe zit dat? Hoe is de polder gemaakt? Ecoloog Harm van der Geest legt in deze Kinderlezing uit hoe dat gaat.

Detail Summary
Datum 19 april 2020
Tijd 13:00 - 14:00
Kinderlezingen 2020 UvA en Nemo

Kinderlezingen

Kinderlezingen zijn een initiatief van NEMO Science Museum en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens iedere lezing staat een echte kindervraag centraal. Samen met een wetenschapper gaan de kinderen met proefjes en opdrachten op zoek naar het antwoord. Het is dus lekker interactief én leerzaam. De kinderlezingen zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

€ 5,- per losse lezing

Kaarten reserveren

Belangstellenden kunnen op de website van Nemo kaarten reserveren.

Reserveer hier (website NEMO Science Museum)