Filmen en fotograferen op de UvA

Om te filmen of fotograferen op locaties van de UvA hebt u toestemming nodig. Toestemming kunt u aanvragen bij de evenementencoördinator van Facility Services van de UvA.

Uitgangspunt is dat film of fotografie het onderwijs, het onderzoek en de bedrijfsvoering niet hindert. De UvA honoreert uitsluitend aanvragen waarbij sprake is van een directe relatie met de universiteit, zoals een interview met een wetenschapper van de UvA of verslaglegging van een activiteit aan de UvA. Verzoeken van commerciële partijen of ten behoeve van commercieel gebruik worden niet ingewilligd.

NB: Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen dient u deze minimaal een week voorafgaand aan de gewenste opnamedatum in te dienen.

U kunt toestemming aanvragen via het formulier 'Filmen en fotograferen op de UvA'.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

17 oktober 2016