Contact opleiding

Muziekwetenschap

Heb je nog vragen? Neem dan contact op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelor Muziekwetenschap en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je ontdekken of de studie echt bij je past, na de Bachelordag, word dan Student voor een dag of doe mee aan de UvA Proefstudeerweek.

Veelgestelde vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden.

Algemene vragen

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Specifieke vragen

Studieadviseurs

Specifieke vragen over de opleiding stel je aan de studieadviseur. De studieadviseur van Europese studies is bereikbaar via de Onderwijsadministratie BG2:

  • Openingstijden: ma t/m vrij 10.00 - 13.00 uur
  • Bezoekadres: Turfdraagsterpad 15-17, 1012 XT Amsterdam. Kamer 0.06
  • Telefoon: +31 (0)20 525 4952

Nog meer weten?

Studentensite

Kijk ook eens op de website voor de huidige studenten van de bachelor Muziekwetenschap. Hier vind je actuele mededelingen en nieuwsberichten, maar bijvoorbeeld ook de Onderwijs A-Z, waarin de belangrijkste onderwijszaken in alfabetische volgorde uitgelegd worden.

Studievereniging Ragtime

Muziekwetenschap heeft een actieve studievereniging: Ragtime. Hier heb je volop de gelegenheid om in contact te komen met je medestudenten, ook uit andere studiejaren. Ragtime organiseert muziekborrels en excursies. Ragtime heeft een eigen blad, Klnk.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen

23 augustus 2017