For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Drs. N. (Nathalie) Rijk

Executive Staff
Photographer: Sander Nieuwenhuys

Visiting address
 • Spui 25-27
 • Room number: 2.16
Postal address
 • Postbus 19268
  1000 GG Amsterdam
 • Profiel

  SPUI25 is een levendig podium gevestigd aan het Spui, cultureel boekenplein van Amsterdam, en vormt het een verbinding tussen de academische wereld en de culturele praktijk in de breedste zin.

  De zaal van SPUI25 heeft een capaciteit van 100 stoelen. De programma’s van SPUI25 bewegen zich tussen wetenschap en verbeelding, tussen feit en fictie. Bijna dagelijks betreden academici, schrijvers, journalisten, commentatoren en creatieven het podium om nieuwe bevindingen uit wetenschap en cultuur te bespreken. Perspectieven kruisen elkaar en leveren nieuwe inzichten – je ziet scherper. SPUI25 richt zich zowel op de academische gemeenschap van onderzoekers, docenten, alumni en studenten, als op een breed cultureel en wetenschappelijk geïnteresseerd publiek. 

  SPUI25

  Achtergrond

  Nathalie Rijk behaalde haar master Tekst en communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2011 is zij werkzaam bij academisch cultureel podium SPUI25. Van 2007-2010 was ze Alumni Officer bij de afdeling Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de UvA.

 • Ancillary activities
  • No ancillary activities