For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

L.M. (Lisette) Timmer MSc

Faculty of Science
Photographer: Liesbeth Dingemans

Visiting address
 • Science Park 904
 • Room number: C3.141
Postal address
 • Postbus 94214
  1090 GE Amsterdam
Social media
 • Profiel

  Sinds 2013 werk ik als docent Academische Vaardigheden bij de UvA. Binnen het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs (AV-SO) werk ik o.a. als onderwijsontwikkelaar, docent, mentor voor eerstejaarsstudenten en coördinator van de Miniscriptie.

   

  Voordat ik hier kwam werken heb ik onderzoek gedaan naar de vroeg detectie van dikke darmkanker op basis van een op microRNAs gebaseerde screening in faeces monsters. Ik ben afgestudeerd in de infectieziekten en wetenschapscommunicatie. Dit laatste komt nu ook weer goed van pas in het onderwijs.

 • Expertise-team AV & SO
  Op de foto van links naar rechts: Laura Lighaam, Tomas Meijer, Ricardo Paap, Nina Scheres en Jorg Brunner. Op de foto ontbreekt Lisette Timmer.

  Visie en Missie

  Het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs is een team dat, in samenwerking met de onderzoeksinstituten, docenten en vakcoördinatoren, bijdraagt aan het ontwikkelen, ondersteunen en verzorgen van kwalitatief hoogwaardig, innovatief, en research instensief onderwijs.

  Binnen het team werken ervaren en gemotiveerde docenten met een wetenschappelijke achtergrond uit diverese onderzoeksvelden binnen de (medische) biologie.

  Door middel van onze expertise en passie voor onderwijs willen wij zo goed mogelijk bijdragen aan talentontwikkeling van de student.

   

  Leden van het team AV & SO

  Ricardo Paap Nina Scheres Laura Lighaam Tomas Meijer Jorg Brunner
 • Ancillary activities
  No ancillary activities