Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De Kring Mediastudies is de vereniging van alumni van de opleidingen Mediastudies. De alumnikring Mediastudies wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleiding bevorderen en onderhouden.

De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan. Daarnaast richt de kring zich op het bij een breder publiek bekendmaken van activiteiten die vanuit het de opleidingen Mediastudies aan de UvA worden georganiseerd en waar alumni Mediastudies welkom zijn. De kring organiseert diverse activiteiten rond actuele thema’s, zoals lezingen, debatten, workshops en netwerkborrels. 

Mediastudies alumniborrel

Op vrijdag 19 april 2024 van 20:00-23:45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) organiseren we in BuzzHouse in de Oudemanhuispoort (Oudemanhuispoort 4-6) een gezellige alumnireünie inclusief minicollege van niemand minder dan Bruce Gray aka Bruis, een talk van alumnus Marloes Blokker (nu eindredacteur documentaire bij de NTR) en een bescheiden filmverrassing. Last but not least: de hapjes en drankjes are on us.