Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Blijf ook na je studie verbonden met de UvA en word lid van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV). De contributie voor het AUV-lidmaatschap bedraagt 40 euro per jaar. Als AUV-lid geniet je van allerlei voordelen en kun je je aansluiten bij een van de alumnikringen.

Ledenvoordeel

Als lid van de AUV krijg je ook exclusieve diensten en kortingen bij universitaire voorzieningen als het Universitair Sport Centrum en de Universiteitsbibliotheek. En je krijgt voordeel bij culturele partners, zoals de Hermitage en fotografiemuseum Foam. Bekijk het overzicht met alle voordelen.

Alumnikringen

Word je lid van de AUV? Dan kun je je daarnaast aansluiten bij een van de alumnikringen. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied of ontdek je juist nieuwe domeinen. 

AUV-ledenpas

De AUV-ledenpas wordt digitaal uitgegeven. Ter bevestiging van je lidmaatschap ontvang je jaarlijks een e-mail met daarin jouw lidmaatschapsnummer en een QR-code. Door de QR-code te scannen krijg je je digitale ledenpas te zien. Op de pas staat vermeld tot wanneer deze geldig is. Toon je pas en/of het lidmaatschapsnummer bij de deelnemende organisatie om van de voordelen te genieten. 

Heb je geen smartphone om je AUV-ledenpas digitaal te kunnen tonen? Print dan de bevestigingsmail uit en gebruik deze als bewijs van je lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap van de AUV opzeggen? Doe dit dan minimaal een maand voor de vervaldatum en gebruik hiervoor het opzeggingsformulier.

Meer weten

Heb je vragen over het AUV-lidmaatschap of het gebruik van je digitale AUV-ledenpas? Stuur dan een e-mail naar: ledenadministratie-auv@uva.nl